Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Anttolanhovista elämyksiä moneen makuun

Valitse sopiva majoitus, ruokailu tai elämys Anttolanhovin monipuolisista vaihtoehdoista. Tässä muutamia esimerkkejä monista vaihtoehdoistamme. Lisää vaihtoehtoja saat soittamalla myyntipalveluumme, puhelin 044 4301 112.


Tilausristeilyt ryhmille

Tilausristeilyt ryhmille

Risteilyt M/S Kuutilla

Anttolanhovin rannasta suoraan Saimaan risteilylle!

Matkakohteita on useita ja toiveita saa esittää!

Risteily Anttolasta M/S Kuutilla Neitvuorelle

Matkaamme Anttolanhovista Neitvuorelle läpi kauniin Saimaan ja Luonterin saariston. Matka-aikaa reilu tunti Neitvuorelle. Perillä tutustuminen omatoimisesti Etelä-Savon korkeimpaan vuoreen Neitvuoreen  (184m), minkä huipulta aukeaa mahtavat maisemat Saimaan ylle. Vuoren valloitusta voi tehdä opastetuilla poluilla ja matkan aikana voit nautiskella omat eväät luonnon helmassa. Aikaa patikointiin noin 1,5 tuntia.

Paluumatkaa teemme Luonterin kautta, joka on vuoden 2018 Suomi100-luontokohde. Luonterilla mahdollista hetki bongailla Saimaannorppaa. Tämän jälkeen palaamme Anttolanhoviin.

MISSÄ Anttolanhovi-Neitvuori-Luonteri-Anttolanhovi

KESTO Noin 5 tuntia
TUOTE SAATAVILLA Tuote saatavilla vain tilauksesta
RYHMÄN KOKO M/S Kuutin max. matkustajamäärä 12 henkilöä
HINTA Hinta 800€/retki
HINTA SIS. Veneilyliivit, vakuutuksen, kipparin/oppaan palvelut, verot (10%)

HUOMIOITAVAA  Hinta ei sisällä mahdollisia yhteyskuljetuksia juomia tai ruokailua.  Ei sovellu vaikeasti liikuntaesteisille. Retkelle on syytä varata hyvät jalkineet patikointiin ja juotavaa.

Kolmen kanavan risteily: Vuolle, Kirkkotaipale ja Varkaantaipale

Koe kolme historiallista kanavaa seudultamme yhdellä risteilyllä. Matkalla upeat maisemat ja mukavat tarinat. Retken kesto noin 4,5-5h. Risteilyn lähtö Anttolanhovista, sopimuksesta myös muualta. Ajamme Louhiveden kautta Vuolteen kanavalle, kapeaa ja kallioista maisemaa luvassa. Yövedelle päästyämme matkaamme kohti Kirkkotaipaleen kanavaa, pysähdys Kallioniemessä. Matkaa jatkuu kohti Varkaantaipaleen kanavaa ja Anttolanhovia. Kysy tarjous ryhmällesi tarjous ja vapaat ajat. Ryhmän max koko 10 hlö!

Risteily M/S Kuutilla Astuvansalmen kalliomaalauksille Anttolanhovista

Koe Pohjoismaiden laajimmat ja upeimmat kalliomaalaukset järveltä ja maissa. Siirry ajassa vuosituhansia taaksepäin ja aisti Astuvan historiallinen ympäristö upeine maisemineen. Lähdemme matkaan Anttolanhovista. Kuljemme läpi hienojen maalaismaisemien kapeiden salmien lävitse Louhivedelle. Pikku pyrähdys suureella järvenselällä ja saavumme historialliseen ja kauniiseen Varkaantaipaleen kanavaan. Ohitamme Kallionimen ja ajamme läpi kauniin Kirkkotaipaleen kanavan. Lähestymme Astuvansalmea
ihaillen Yöveden jylhiä rantoja ja kallioita. Maalauksille saavuttuamme katselemme Astuvan Ukon piirteitä ja maalauksia veneestä käsin, jonka jälkeen rantaudumme ja maalausten tutkiminen maista käsin jatkuu. Paluumatkalla pysähdymme Kallioniemessä noin 30 min (huom. aukioloajat). Voitte nauttia virvokkeita ja
tutustua Kallioniemen historialliseen ympäristöön. Tämän jälkeen palaamme Anttolanhoviin.

MISSÄ Anttolanhovi-Astuvansalmi-Kallioniemi-Anttolanhovi

KESTO Noin 3,5- 4 tuntia, riippuen pysähdyksistä
TUOTE SAATAVILLA Retki saatavilla tilauksesta. Varaukset 24h ennen toivottua lähtöä.
RYHMÄN KOKO M/S Kuutin max. matkustajamäärä 12 henkilöä
HINTA Hinta alkaen 450€/retki
HINTA SIS. Veneilyliivit, vakuutuksen, kipparin/oppaan palvelut, verot (10%)


HUOMIOITAVAA Hinta ei sisällä mahdollisia yhteyskuljetuksia, juomia tai ruokailua. Ei sovellu liikuntaesteisille. Mahdollista tilata retkieväät mukaan. Kallioniemessä pysähtyminen aukioloaikojen puitteissa

Risteilyt Ekopaatilla

Ekopaatti risteilyvene kuljettaa ryhmäänne ainutlaatuisissa Saimaan maisemissa kauniisiin kohteisiin.

Suunnitellaan yhdessä ryhmällenne sopiva risteilyohjelma, kohteet ja muut lisämukavuudet. 

Ekopaatin risteilyjen lähtöpaikat ovat Puumalan satama, Okkola, Sahanlahti ja Nestorinranta. Kuljetukset Anttolanhovista ja takaisin erillisestä pyynnöstä.

Risteily on varattavissa 6-10 hengen ryhmille. 

Katso lisää