Fin Eng

Anttolanhovista elämyksiä moneen makuun

Valitse sopiva majoitus, ruokailu tai elämys Anttolanhovin monipuolisista vaihtoehdoista. Tässä muutamia esimerkkejä monista vaihtoehdoistamme. Lisää vaihtoehtoja saat soittamalla myyntipalveluumme, puhelin 044 4301 112.


Tiimihenkeä vahvistavat ohjelmat

Ryhmätuote hinnat alk. 45 €

Tiimihenkeä vahvistavat ohjelmat

Parempia tiimitaitoja ja yhteishengen nostatusta

Nämä ohjelmat ovat erinomaisia, kun haluat vahvistaa ryhmäsi tiimitaitoja, tai haluatte kisailla leikkimielisesti toisianne vastaan. Ohjelmat toteutetaan yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa.​

Kipparin kisat -kilpailu ryhmille

Kisa on humoristinen ja kisassa käydään leikkimielisesti taistelua nokkeluudesta, päättely- ja järjestelykyvyistä, nopeudesta sekä hyödynnetään tiimityöskentelytaitoja. Kisassa mitataan merimiestaitoja, Saimaa-tietoutta sekä muita tietoja ja taitoja, joita tarvitaan Saimaalla ja luonnossa liikkumisessa ja selviämisessä. Rastitehtäviä, jotka suoritetaan tiimeittäin.

Soveltuvuus: noin 20 henkilölle
Kesto: noin 1,5-2 h

Toiminnallinen harjoittelutunti 

Toiminnallisessa hajoittelussa tunnit toteutetaan rastiharjoituksina joko aikaa vastaan tai toistomääriä käyttäen, voidaan toteuttaa haastavana kisana tai harjoitustuntina. Toiminnallinen harjoittelu kehittää yksilön voimaa, kestävyyttä sekä liikkuvuutta sekä ryhmän tuki kannustaa tekemään parhaansa. Harjoitusvastuksena käytetään omaa kehoa, kuntopalloa, traktorin / autonrengasta, köyttä, lekaa, kahvakuulaa sekä levytankoa ja painoja. Toiminnallinen harjoittelu on tehokasta ja monipuolista. Harjoittelussa käytämme apunamme erilaisia elementtejä tehokkaan ja turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Tunti sopii kaikenkuntoisille, sillä raskaammat osuudet on aina korvattavissa kevyemmillä vaihtoehdoilla.

Ryhmän koko: joustava 
Kesto: noin  1,5 -2 h

Frisbeegolf-kisat

Anttolanhovissa on 5-väyläinen Frisbeegolf-metsäpuisto, joka sopii loistavasti aloittelijoille sekä leikkimielisiin kilpailuihin ryhmille. Ryhmä jaetaan 2-4 henkilön joukkueisiin - kierroksen voittaa joukkue, jolla on paras kierrospistemäärä. Radan tavoitepistemäärä (Par) on yhdelle kierrokselle 15.

Ryhmän koko: max. 20 hlöä 
Kesto: noin 1,5 h

Kirkkovenesoutu 

Kun haluat keskittymiskykyä vaativaa ehdotonta tiimityöskentelyä, valitse tämä laji. Kirkkovenesoudulla on ollut paikkansa suomalaisuudessa jo vuosia. Entisaikana veneellä otettiin mittaa kyläkunnittain kirkkoon mentäessä ja katsottiin, kenen airot kopsahtavat kirkon rantaan ensimmäisenä. Anttolanhovissa kirkkovenettä soudetaan leikkisästi opastettuna rytmillisesti perämiehen tahtia noudattaen ja tietysti nautiskellaan Saimaan upeista maisemista.

Ryhmän koko: min. 8 hlöä, max. 14 hlöä + perämies Anttolanhovista 
Kesto: noin 1 h

Liikunnan iloa lajikokeiluista 

Lajikokeilut ovat loistava valinta isollekin ryhmälle, kun haluatte saada mahdollisimman paljon erilaisia kokemuksia päiväänne. Valittavananne on esimerkiksi kehoa ja mieltä hellivää joogaa tai vauhdikasta ja kilpailuhenkistä frisbeegolfia, unohtamatta virkistävää allasvoimistelua tai kehoa muokkaavia liikuntatunteja. 

Ryhmän koko: min 20 hlöä, max. 200 hlöä 
Kesto: 1-2 h

Kuivapuku-uintia Saimaassa 

Tämä aktiviteetti vie ryhmäsi rentoutumaan Saimaaseen turvallisesti kelluntapuvut päällä. Kuvittele itsesi veden äärelle virkistävän järvituulen ympäröimäksi. Käytössäsi on kelluntapuku, jolla pääset veteen ilman kylmettymistä. Vedessä tehdään harjoituksia, joihin tarvitaan koko tiimiä. Myös yksilösuorituksia harjoitetaan. Koe ainutlaatuinen kokemus ammattilaisten ohjaamana! Hinta alk. 45 €/hlö.

Ryhmän koko: min. 6 hlöä ja max. 20 hlöä
Kesto: 1,5 h

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teillekin mahtava aktiviteetti onnistuneeseen päivään!