Fin Eng

Anttolanhovista elämyksiä moneen makuun

Valitse sopiva majoitus, ruokailu tai elämys Anttolanhovin monipuolisista vaihtoehdoista. Tässä muutamia esimerkkejä monista vaihtoehdoistamme. Lisää vaihtoehtoja saat soittamalla myyntipalveluumme, puhelin 044 4301 112.


Jooga- ja rentoutustunnit ryhmille

Jooga- ja rentoutustunnit ryhmille

Hengähdä hetkeksi kiireen keskellä

Ohjattu tunti rauhoittaa mielen ja antaa tilaa päivän tärkeille päätöksille. 

JOOGA Rentoutumista ja hyvää oloa

Tunnilla tehdään joogaharjoitteita lempeän ja vaikuttavan sekä dynaamisen hathajoogan parissa. Vaikutteita on myös muista joogamuodoista, mm. iengarista ja astangasta.
Jooga sopii sinulle, jos haluat pitää kehostasi hyvää huolta, vähentää stressiä tai jos olet kiinnostunut henkisestä kasvusta.

Ryhmän koko: max. 20 hlöä
Kesto: 60 min. 

Shindo

Shindo on kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentouttavia venytyksiä ja hoitoja. 

Menetelmän lähtökohtana on kuusi perusvenytystä ja niitä tehostavia ja pehmentäviä variaatioita, jotka opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Shindo auttaa myös löytämään omaa tasapainoa ja keskilinjaa. Venyttelytunneilla ikään kuin istahdetaan oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu. Tunneista erityisiä tekee se, että ohjaaja tulee tukemaan liikkeitä ja auttaa venyttelijää löytämään omalle keholleen sopivimman tavan venytellä. Syvä hengitys ja rauhalliset venytykset auttavat päästämään irti stressistä, kehää kiertävistä tunteista ja vapauttavat tähän hetkeen. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Ryhmän koko: max 20 hlöä

Kesto: 60min

Venyttelytunnit

Rauhallinen tunti, jossa tehdään venytyksiä eri lihasryhmille toiveita kuunnellen.

Ryhmän koko:max 20 hlöä
Kesto: 60 min. 

Rentoutustunnit

Rentoutumisella on paljon positiivisia terveysvaikutuksia. Se mm. laskee sykettä, verenpainetta ja vähentää stressiä. Rentoutuminen vähentää lihasjännityksiä ja auttaa palautumaan. Taidosta on apua myös nukahtamisessa. Lisäksi se parantaa keskittymiskykyä ja lisää luovuutta.

Ryhmän koko: max. 20 hlöä
Kesto: 60 min. 

Ota yhteyttä niin autamme teitä valitsemaan ryhmällenne soveltuvan tunnin!