Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Hemmotteluhoitoja ja hyvää oloa

Keskity päivä itseesi! Tervetuloa Anttolanhovin hyvinvointipäivään. Hyvinvointipäivän tarkoituksena on pitää hauskaa, nauttia ja rentoutua mukavien aktiviteettien äärellä. Koko päivän ajan teitä palvelee hotellin vastaanoton kahvio, sauna- ja allasosasto sekä Wellness Center. Rantaravintolassamme on tarjolla aamiainen klo 8-10.30 sekä lounas klo 12-15.

Hieronta

Jännitystilat pois hieronnalla 

Hieronta rentouttaa kehon ja mielen, palauttaa päivän kiireistä, lieventää lihaskipuja ja helpottaa stressiä. Syvähieronnassa edetään tunnustelen aina syvimpiin lihaskerroksiin asti. Voit valita myös rentouttavan hieronnan, jonka tarkoituksena on niin ikään poistaa jännitystä ja lihaskireyttä, mutta hierontaa ei välttämättä uloteta yhtä syvälle. Hieronta paitsi rentouttaa lihaksistoa, myös vilkastuttaa verenkiertoa, lisää kudosten elastisuutta ja hoitaa mieltä.

Hyvinvointipäivän tarjoukset

Kesto

Hinta

Hieronta
Kesto 20min
Hinta 20 €
Lyhyt kasvohoito (hieronta+naamio)
Kesto 25 min
Hinta 25 €
Suolahuone
Kesto 25 min
Hinta 10 € / hlö
InBody mittaus + analysointi
Kesto 30 min
Hinta 10 €
Sauna- ja allasosasto
Kesto
Hinta 4 € / aikuiset, 2 € / lapset
Keittolounas
Kesto
Hinta 10 €

 

Kaikki vuokravälineet veloituksetta!

Käytä vapaasti muun muassa suksia, luistimia, lumikenkiä, kävelysauvoja, pulkkia, liukureita ja sisäliikuntavälineitämme koko päivän ajan!

Helli ihoasi ylellisillä hoidoillamme ja luonnonmukaisilla tuotteilla

Erilaiset ihonhoitovaihtoehtomme paitsi puhdistavat ja kiinteyttävät, myös kirkastavat ihon sävyä merkittävästi.

Käytämme kaikissa hoidoissamme ainoastaan DR.BAUMANN -tuotteita.

DR. BAUMANN-kosmetiikka valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista aineksista. DR. BAU­MANN-tuotteet sisältävät iholle tärkeitä kasvipohjai­sia luonnonöljyjä, mutta eivät mineraali- tai vuoriöl­jyjä, kuten parafiinia. DR. BAUMANN-hoitotuotteet kuljettavat ihoon juuri niitä aineksia, joita iho luon­nostaankin sisältää. Tästä syystä hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon helposti ja nopeasti. Ihoa hoidetaan yksinkertaisesti ihon omilla rakenneaineilla. Mikä oli­sikaan luonnollisempaa!

Edellytyksenä on kuitenkin, ettei hoitotuotteissa käytetä kemiallisia säilöntäaineita tai hajusteita. Tällä perusteella on helppo ymmärtää, että DR. BAUMANN ­kosmetiikan positiiviset vaikutukset näkyvät ja tuot­teet sopivat herkimmillekin ihotyypeille.

Suolan hoitava vaikutus vahvistaa immuunijärjestelmää ja lisää kehon vastustuskykyä!  

Hoitomuoto sai alkunsa vuonna 1843 Puolassa, jossa tutkittiin paikallisten suolakaivosmiesten terveydentilaa. Ilmeni, että kaivosmiehillä ei esiintynyt milloinkaan hengitysteiden sairauksia. Nykyinen tiede vahvistaa, että suolahoito on tehokas hoitokeino keuhkojen ja hengitysteiden vahvistamiseen. Suolan hoitava vaikutus tunkeutuu hengitettävän ilman kautta syvälle keuhkoihin, vahvistaen siten immuunijärjestelmää ja lisäten vastustuskykyä vilustumissairauksia ja flunssaa vastaan. 

Suolahuoneesta on apua myös iho-ongelmiin, sillä suolalla on puhdistava ja kosteuttava vaikutus. Suolan antiseptinen vaikutus tuhoaa iholla sairauksia aiheuttavia bakteereja. Suola myös kosteuttaa ihoa ja silottaa ryppyjä. Suolapöly sitoo ihohuokosiin ympäröivässä ilmassa olevan kosteuden, minkä ansiosta iho kosteutuu ja tulee joustavaksi.

InBody -mittaus kertoo enemmän kuin vaaka

InBody kehonkoostumus -mittauksella saat monipuolisen kuvan kehosi tilasta nopeasti. Jo yksi mittaus antaa käsityksen kehon hyvinvoinnista sekä mm. siitä, kuinka lihas ja rasva ovat jakautuneet kehossasi. Näin sinun on helpompi tehdä halutessasi muutoksia taustalla vaikuttaviin elintapoihin. 

Ajanvaraus

Kaikkiin hyvinvointipäivän hoitoihin vain ennakkovarauksella! Voit varata ajan alla olevasta linkistä tai hotellimme vastaanotosta.

Tiimi

Wellness Centeriin sinut tervetulleeksi toivottaa ammattitaitoinen ja kokenut hyvinvoinnin tiimimme. Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten ja autamme löytämään sopivan hoitomuodon juuri sinulle.

Rita.

Rita

Koulutettu kosmetologi
Kansainvälinen CIDESCO-tutkinto
Shindo Pro ® -ohjaaja
Yli 20 v. kokemus alalta

Jari

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

Elvisa.

Elvisa

Koulutettu kosmetologi
Lähihoitaja

Tuomas

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja

Jussi

Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja