Vastaanotto ja huonevaraukset: 044 430 1100

Ravintola: 044 430 1108

sales@anttolanhovi.fi

Fin Eng

Varaus- ja peruutusehdot huvilavarauksille

Voidaksemme taata järjestelyidenne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Varaus vahvistetaan varauksen tulopäivänä luottokorttitiedoilla. Peruutuksen tapahtuessa 29-22 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään maksu joka on 50% varauksen arvosta.

21-0 vrk ennen tulopäivää on Anttolanhovilla oikeus laskuttaa koko oleskelu summa.
20-0 vrk tehdyt varaukset on tällöin sitova, eikä varauksella ole kulutonta peruutusoikeutta.

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka määrä on 50 % varauksen kokonaisarvosta. Loppusumma maksetaan majoittumaan saapuessa avainten noudon yhteydessä.
Vahvistetun varauksen voi peruuttaa 80 €:n peruutuskuluilla 30 vrk ennen tulopäivää. Peruutuksen tapahtuessa 29-22 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. 21-0 vrk ennen tulopäivää on Anttolanhovilla oikeus laskuttaa koko varauksen arvo.

Mikäli varausajankohta on niin lähellä, ettei ennakkosuoritus ehdi tilillemme, varaus vahvistetaan varauksen tekopäivänä luottokorttitiedoilla. Varaus on tällöin sitova, eikä varauksella ole kulutonta peruutusoikeutta.
Anttolanhovilla on oikeus perua varaus, ellei asiakas ole noudattanut maksuehtoja.

Huvila on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen lähtöpäivään klo 12 saakka.

Saapuessasi majoittumaan varaudu esittämään kuitti maksetusta ennakkomaksusta. Huonelaskutilin voitte avata majoittumisen ajaksi pankki- tai luottokortilla.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti osoitteeseen reception@anttolanhovi.fi

Anttolanhovilla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (Anttolanhovi ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Anttolanhovin toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu.

Asiakkaan velvollisuudet ja vastuu
Vieraiden on noudatettava oleskelun aikana hotellin järjestyssääntöjä sekä viranomaismääräyksiä. Hotellin vieras (tai viimekädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa huvilalle tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvamaan sen irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie huvilasta. Asiakas on myös velvollinen korvaamaan ylilikaisen huvilan siivouskustannukset siltä osin, kun ne ylittävät normaalit siivouskustannukset. Huvilan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset tulee tehdä jo saapumispäivänä, jotta virheet voidaan korjata. Anttolanhovi ei ole velvollinen hyvittämään asiakasta jälkikäteen tehdyistä huomautuksista. Hotelli ei vastaa huviloihin jätetyistä tavaroista. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan, että huvilat ovat anniskelualuetta, joten omien alkoholijuominen nauttiminen ei ole sallittua.

Vakuutus
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Muut ehdot
Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Anttolanhovi korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.