Anttolanhovi

Anttolanhovi sisäänkäynti

Rantahotellissa voit yöpyä laadukkaissa yhden tai kahden hengen hotellihuoneissa tai perhehuoneissa

Hotellihuoneissa sekä rivitalohuoneistoissa on mahdollisuus majoittua lemmikin kanssa. Osassa huoneista on invavarustus sekä kuuloapuvälineet.


Economy 14 kpl 

Viihtyisä makuuhuone metsämaisemalla.
Economy-huoneessa 2 erillistä vuodetta wc, suihku, tv, langaton nettiyhteys, hiustenkuivaaja ja pyyhkeet sekä tallelokero.


Standard 14 kpl 

Viihtyisä makuuhuone metsä- tai järvimaisemalla.
Standard 2h -huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja 1h -huoneessa 1 vuode, wc, suihku, tv, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja osassa huoneista langaton tai langallinen nettiyhteys. Osa huoneista yhdistettävissä perhehuoneiksi.


Superior 25 kpl  

Viihtyisä makuuhuone järvinäkymällä ja parvekkeella.
Superior-huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, koneellinen ilmanvaihto, wc, suihku, tv, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari ja Unikulman sängyt.

» 360°

Sviitti 1 kpl 

Korkeatasoinen makuuhuone järvinäkymällä.
Sviitissä on parivuode, koneellinen ilmanvaihto, vedenkeitin, wc, suihku, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, kylpytakit ja -tossut, langaton nettiyhteys, tallelokero, minibaari, tv, olohuone, ruokailutila, vuodesohva ja Unikulman sängyt. Sviittiä on mahdollista käyttää myös kokoustilana 6 henkilölle.


Rivitalohuoneisto 7 kpl 

Economytasoisissa rivitalohuoneistoissa on 2 makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta, wc, suihku, tv, hiustenkuivaaja, pyyhkeet, lisävuodemahdollisuus, keittiö / keittiönurkkaus, astiasto, liinavaatteet, olohuone, osassa huoneistoista on terassi Saimaa-näköalalla.

Kaikkiin majoituspaketteihin sisältyy:

Aamiaiset, kuntosalin käyttö klo 9-21, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina sekä harrastevälineinä vuodenaikojen mukaan mm. kävelysauvat, polkupyörät, pihapelit. Maksuton WLAN.

Superior

Economy