Anttolanhovi

Kelluntapukupäivä Saimaassa

Kuivapuku-uintia Saimaassa

Tämä aktiviteetti vie ryhmäsi rentoutumaan Saimaaseen turvallisesti kelluntapuvut päällä. Kuvittele itsesi veden äärelle virkistävän järvituulen ympäröimäksi. Käytössäsi on kelluntapuku, jolla pääset veteen ilman kylmettymistä.

Koe ainutlaatuinen kokemus ammattilaisten ohjaamana! Voidaan toteuttaa myös talvella esim. avannossa.

Hinta alk. 45 € / hlö, min 6 max 20 henkilöä

VisitFINLAND Melonta

Opastetut retket

Kun haluat nauttia hiljaisuudesta ja järviluonnon iloista, varaa opastettu retki luonto-oppaan johdolla sesongin mukaan. Vaihtoehtoina mm. kirkkovenesoutu, melonta, metsäjooga, tehokas sauvakävelytreeni, lumikenkäretki, lyhtyvaellus lumiseen metsään tai retki sellaisena kuin haluatte - juuri ryhmäsi toiveen mukaan.

Hinta alk. 120 € / ryhmä

Anttolanhovi
Day Spa

Anttolanhovi Day Spa:ssa voit rentoutua kokouspäivän jälkeen esim. rentouttavissa hieronnoissa, kasvo- ja vartalohoidoissa sekä jalkahoidoissa. Day Spa palvelee päärakennuksessa ja suosittelemme ennakkovarauksia hoitolaan.

Tervetuloa hemmottelemaan kehoa ja mieltä!


Kipparin kisat, kilpailu ryhmille

Kisa on humoristinen ja kisassa käydään leikkimielisesti taistelua nokkeluudesta, päättely- ja järjestelykyvyistä, nopeudesta sekä hyödynnetään tiimityöskentelytaitoja. Kisassa mitataan merimiestaitoja, Saimaa-tietoutta sekä muita tietoja ja taitoja, joita tarvitaan Saimaalla ja luonnossa liikkumisessa ja selviämisessä. Rastitehtäviä, jotka suoritetaan tiimeittäin. Ohjelma soveltuu 20-150 henkilölle.

Hinta alk. 300 € / ryhmä

Savusaunaan

Savusauna
ja takkatupa

Tunnelmallisessa hirsisessä savusaunassa lempeät löylyt hemmottelevat mieltä ja kehoa kokouspäivän jälkeen. Takkatuvan perinteiset pirtin pöydät ja pellava-
liinat tuovat nostalgista tunnelmaa ja ikkunoista voit ihailla Saimaata kaikkina vuodenaikoina.

Hinta alk. 300 € / 3h, soveltuu 10-30 henkilön ryhmille

Luovat pajat
On ihanaa saada luoda uutta ja innostua oman käden taidoista.
Inspiroiva ympäristömme Saimaan rannalla saa ajatukset lentoon!
Tutustu moniin vaihtoehtoihimme ja varaa paja ryhmällesi.