Anttolanhovi

Lumikenkäilystä kunnon iloa

Opastettu lumikenkäretki tarjoaa elämyksen lumisesta metsäluonnosta nauttimiseen. Saat tehokasta ja monipuolista liikuntaa upeissa luontokohteissa. Opastetut retket suuntautuvat joko Sydänmaalle tai Neitvuorelle.

Sydänmaan metsäalue erämaalampineen tarjoaa erinomaisen maaston lumikenkäilyn taitojen harjoitteluun sekä sielua rauhoittavaan luontoseikkailuun. Alue on monipuolinen topografialtaan luolamuodostelmineen sekä kallioleikkauksineen. Sydänmaalla on ainutlaatuinen luonnosuojelualue Rakokallio, joka on saanut nimensä kalliohalkeamasta. Halkeama on syntynyt jo jääkauden aikana.

Neitvuori on Etelä-Savon korkein kohta (186m), jonka laelta avautuu huikea näkymä Saimaan Luonterin saaristoon. Neitvuori sijaitsee Hiidenmaan metsätilalla. Neitvuori haastaa lumikenkäilijän kipuamaan ylös vaihtelevaa reittiä pitkin pulverilumessa ja laskemaan alas leikkisästi telemark-askelin.

Kokoonnumme Anttolanhovin vastaanottoon, josta siirrytään oppaan johdolla omilla autoilla joko Sydänmaalle tai Neitvuorelle, ajomatka n. 15-22 km. Lumikenkäretken aikana pidämme riittävästi taukoja sekä pysähdymme nauttimaan retkieväitä ja sytytämme nuotion.

Day Span hemmotteluhoidot loman yhteydessä -10%
 

Viikonloppupakettiin sisältyy:

• Majoitus 2 vrk pe–su hotellissa tai Art&Design -huvilassa
• Lähiruoka-aamiaiset ja päivälliset päivittäin
• Opastettu lumikenkäretki 4-5 h lauantaina
• Retkieväät
• Kuntosalin sekä sauna- ja allasosaston käyttö

Majoitus hotellissa alk. 240 € / hlö / 2 vrk / 2 hh
Majoitus huvilassa alk. 290 € / hlö / 2 vrk / 2 hh

1 hh huonelisä 30 € / vrk

Aktiivilomapakettien varausehdot: Lomapaketti on varattavissa mille tahansa viikonlopulle huoneiden ja oppaan saatavuuden mukaan.


Kesto Noin 5 tuntia, josta n. 4 h maastossa
Vaativuus Retki sopii aktiivisille luontoliikkujille
Varusteet Säänmukainen varustus; tuulenpitävä kuoripuku tai hiihtopuku, käsineet, pipo, tukevat jalkineet jotka sopivat lumikenkäilyyn.
Ryhmän koko    3-20
Saatavuus Tammi-Maaliskuussa 2017 (sääolosuhteiden mukaan)
Pakettihintaan sisältyy Lumikengät, sauvat, oppaan palvelut sekä retkieväät
Palvelukielet Suomi, Englanti

Kaikkiin majoituspaketteihin sisältyy:

Aamiaiset, kuntosalin käyttö klo 9-21, sauna- ja allasosaston käyttö sen aukioloaikoina sekä harrastevälineinä vuodenaikojen mukaan mm. kävelysauvat, polkupyörät, pihapelit. Maksuton WLAN.