Anttolanhovi

Tervetuloa Anttolanhoviin!

Hyvän olon joogakurssit 2017

Viikonloppuisin perjantaista sunnuntaihin ajankohtina:

3. – 5.2. / 21.-23.4. / 15.-17.9. / 27-29.10.2017

Lauantai-maanantai kurssi:
1. – 3.7.

Kurssin aikana rentoudutaan ja opitaan uutta, nautitaan järviluonnon rauhasta ja hyvästä palvelusta. Kurssi sopii kaikille joogasta kiinnostuneille – vasta-alkajista jo pitempään lajia harrastaneille. Harjoitukset perustuvat lempeään hathajoogaan.

Kurssin ohjaajina toimivat Joogasali Ilo-Olon jooga- ja meditaatio-opettajat 
Merja Vihavainen ja Kari Timonen.

TEE VARAUS

Hintaan sisältyy viikonlopun kurssiohjelma, majoitus, ohjelman mukaiset ruokailut, kuntosalin, sauna- ja allasosaston sekä liikuntasalin käyttö.
Hinta sisältää ohjelman mukaiset ruokailut sekä kurssiohjelman ohjauksineen. Hinta ei sisällä majoitusta.
Esimerkiksi erityisruokavalio, tai huonekaverin nimi

Mikäli emme pysty toteuttamaan majoitustoivetta, olemme teihin yhteydessä. 

Yleiset varaus- ja peruutusehdot hyvinvointikursseille

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan hotellista ilmoittautumislomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti.

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, joka on 50% hyvinvointikurssin kokonaisarvosta.

Loppumaksu maksetaan hotelliin saapuessa.
Hyvinvointikurssin voi peruuttaa toimistokuluilla (80 €) viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkamispäivää.
Peruutuksen tapahtuessa 13-7 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu 50% kokonaisuudessaan. Myöhemmin tapahtuvien peruutusten kohdalla peritään asiakkaalta koko hyvinvointikurssin hinta.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti osoitteeseen myyntipalvelu@anttolanhovi.fi

Mikäli asiakas lähtee pois ennen sovittua ajankohtaa, hänen on maksettava sovittu hinta käyttämättä jätetyltä ajalta.

Anttolanhovilla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (Anttolanhovi ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Anttolanhovin toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan mahdolliset ennakkomaksut.

Anttolanhovilla on oikeus peruuttaa varaus myös siinä tapauksessa mikäli asiakas ei ole noudattanut varaus- ja peruutusehtoja.

Asiakkaan velvollisuudet ja vastuu

Asiakkaan on noudatettava oleskelun aikana hotellin järjestyssääntöjä sekä viranomaismääräyksiä. Hotellin vieras (tai viimekädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa huoneelle tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvamaan sen irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie huoneesta. Asiakas on myös velvollinen korvaamaan ylilikaisen huoneen siivouskustannukset siltä osin, kun ne ylittävät normaalit siivouskustannukset. Hotellihuoneen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset tulee tehdä jo saapumispäivänä, jotta virheet voidaan korjata. Anttolanhovi ei ole velvollinen hyvittämään asiakasta jälkikäteen tehdyistä huomautuksista. Hotelli ei vastaa huoneisiin jätetyistä tavaroista.

Vakuutus
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Muut ehdot

Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään saman tasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Anttolanhovi korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.